Wie is Leeuwtechniek

 

Al meer dan 45 jaar is Leeuwtechniek, lid van de O. de Leeuw Groep, als landelijk opererende importeur/groothandel werkzaam in de hydrauliek- en pneumatiek-branche. Leeuwtechniek weet zich hierbij succesvol te onderscheiden door deskundige advisering, de zorgvuldige en snelle uitvoering van offerteaanvragen of opdrachten, en de uitgebreide service. Leeuwtechniek levert uitsluitend A-merken van gerenommeerde fabrikanten, waardoor wij kunnen zeggen dat kwaliteit voor ons geen uitdaging is maar een manier van bewuste bedrijfsvoering. Tot onze relaties behoren onder meer scheepswerven, machinefabrieken, landbouwbedrijven, industriële afnemers en over het hele land verspreide voorraadhoudende wederverkopers.

 

De juiste keuze 

Bij de keuze van een leverancier speelt u graag op zeker. Vertrouwen speelt daarbij een doorslaggevende rol. Met de keuze voor Leeuwtechniek zit u in elk opzicht goed. Door een uitgebreid assortiment, grote voorraad en een uitstekende toepassingskennis bij onze medewerkers zijn wij als geen ander in staat u te adviseren en te ontzorgen bij uw werkzaamheden.

 

   O. de Leeuw

Leeuwtechniek is lid van de O. de Leeuw Groep te Zwolle. Een groep waartoe meerdere Groothandelsbedrijven met een veelomvattend leveringsprogramma behoren.  

 

Geïnteresseerd?

Leeuwtechniek wil ook u van dienst zijn en verder met u kennismaken, u kunt contact met ons opnemen via 038-4218023 of het contactformulier invullen.

Leveringsvoorwaarden.pdf

Leveringscondities.pdf